toys_madman 發表於 2015-6-6 00:00:43

你架車行左幾多公里???

【53萬km】高咪戰神番Nismo總壇大執

講粗咪, 我屋企D車都算好粗...

而家架Odyssey半年車行左萬五...
老豆架SQ5一年行左兩萬幾...
我上兩架Stepwagon, 三年幾行左18萬公里...
講抯得最耐最粗咪, 係公司大陸以前架第一代大霸王Estima, 抯左十幾年, 行左三十幾接近四十萬公里, 賣果陣重行得走得...

bubu 發表於 2015-6-6 00:33:56

我架老爺愛快, 四十年都只係行左五萬英里即八萬公里。係咪嘥料呢!

MYM8 發表於 2015-6-6 08:48:42

Many years ago, my Vigor clocked 3,000 km in around a year and stolen before it was one year old at TSTE.
{:5_257:}

花輪 發表於 2015-6-6 13:40:49

我好快到八萬五...;P PK了

charliebrown88 發表於 2015-6-7 17:32:13

我第一架二手CIVIC行了過十萬, 買時四萬五{:5_238:}, 我揸了兩年度

十四毛 發表於 2015-6-7 18:01:53

我上架BM,6000KM就賣左

duck721 發表於 2015-9-20 10:25:58

Honda stepwagon 18萬公里^^

Chinese-Tee 發表於 2015-9-20 16:35:30

人生第一架車二手Mazda 323,8年車,行了8萬公里,8千蚊買回來,一年後轉賣給朋友做腳車,n年後今日仍然行得走得,里數已經無從稽考。

kar0015 發表於 2015-9-30 14:42:08

有架CARMY, 10年行左萬五XD:)

marc 發表於 2015-9-30 22:12:57

三年18萬公里又真係好誇張...
我架MAZDA尋日岩岩過8萬~

Hiyip 發表於 2016-7-12 18:45:54

我有部97五十鈴柴油四軀,用返工17年,2014年自己退休時行了37萬英里,即59萬公里,此車基本未有大壞過,還賣出85000
頁: [1]
查看完整版本: 你架車行左幾多公里???