black_star 發表於 2015-4-19 17:09:22

larrysmith 一行

今次旅程主要是goro's 其次是larry smith

學版主教路..係東橫線係學芸大學落車西行8-10鐘都可以行到

http://www.tokyu.co.jp/ekitown/ty/

去今次我就行,走就坐的士 因為落大雨關係 由larrysmith 坐返去shibuya 都可以接受 2000YEN

因為門口貼左張野"唔可以影相" 所以無影相

我老婆入左兩隻扼仔(18000YEN一隻 女裝的)
同埋戒指 我就入多串紅珠
仲有粒turquoise 成9000YEN覺得都幾貴
仲有個吊咀叫做squash 同埋銀菊仲有個扣幾粒銀珠

我去到有成兩三抬客人
佢一抬一抬做,所以等了成半個鐘有多

最深刻既係入面暖氣好大....熱到成身汗

我都唔太建議去LARRY SMITH店到買..除非你想買扼買戒指
因為現場既貨品都唔算好多 仲有要收tax...反而上網用paypal唔駛

紅珠同goros 差唔多 但size細粒d
其實想老婆個set goros 溝住用 有d大細粒層次

9000yen@@

MoreMoreCha 發表於 2015-4-19 17:27:24

剩係粒松石都要9000:o
好似唔係好大粒jawor:L

MoreMoreCha 發表於 2015-4-19 19:00:45

上次去冇留意到有單粒松石賣,反而全程都係睇實條金銀珠鏈:lol

hazyben 發表於 2015-4-19 19:34:59

粒松石靚ar:)
有銀色礦物

edwinlulu 發表於 2015-4-19 20:06:22

反而想欣賞下兩隻額

lamdog123 發表於 2015-4-19 21:33:38

black_star 兄都玩LARRYSMITH :victory:

black_star 發表於 2015-4-19 22:29:08

black_star 發表於 2015-4-19 22:38:23

戒指反而我覺得塊羽毛個下角有D頂到隻手....

Jeansky 發表於 2015-4-20 22:19:37

3角扼我都想入可惜冇點金款

kl8723 發表於 2015-4-21 01:36:36

Larry Smith三角鈪搭Goros平打鈪一流{:4_133:}
頁: [1]
查看完整版本: larrysmith 一行