Jason 發表於 2015-4-20 23:10:23

我諗會唔會維持係每人每日大概五個買賣post 好啲呢?

如果真係好多野賣,其實都可以擺埋係一個post吖。

大家點睇?

tplbogey 發表於 2015-4-21 13:04:37

你有張梁計 佢有過牆梯, 不如真係分會員區同商戶區, 否則會員放售既post 好快就淹沒, 石沉大海

Wohtip 發表於 2015-4-21 13:11:29

Jason 發表於 2015-4-20 23:10

Jason所高甚是,真係多野賣,攏埋一條thread 難道唔係更好? 一件一個新thread,無非都係想人地更易睇到,click少一click,但就無諗到一排咁擺響度其實感覺麻麻。

不過都係取決於post既人係自私自利定係識顧下人感受。

Lips 發表於 2015-4-21 13:21:57

有乜野大家傾下就ok了
相信當每個人發現自己洗左人版後,都會自覺地收一收手,改一改
不竟大家都不是小孩子,相信亦非惡意
而且洗版式post物品效果亦不討好

Dennisony 發表於 2015-4-21 13:58:37

Jason 發表於 2015-4-20 23:10

作為用家,我感覺分區最實際,還可以吸引多D商店進入,我地更多野望,會員區又唔使受影響。

wesley 發表於 2015-4-22 09:37:43

Lips 發表於 2015-4-21 13:21
有乜野大家傾下就ok了
相信當每個人發現自己洗左人版後,都會自覺地收一收手,改一改
不竟大家都不是小孩子 ...

其實MKK都唔會想不受歡迎, 佢自己應該adjust一下

M3fans 發表於 2015-4-22 09:53:31

呢度好多深資ching, 日常影响好多人的意見, 搞到唔高興, mkk可以做好d

kaizm 發表於 2015-4-25 16:54:16

完全唔覺得佢有改善

Jason 發表於 2015-4-25 19:58:49

我都認為洗版式post sale items 效果並不討好。

toys_madman 發表於 2015-4-25 20:57:55

真係有少少煩!admin可唔可以幫幫手?

Bankcheck 發表於 2015-6-4 12:43:13

另一位商家又洗版了!

kaizm 發表於 2015-6-4 20:49:47

另一位商家係指?KFORYOU??

tplbogey 發表於 2015-6-5 00:09:09

旺角角貌似改善左少少, 最近都係一條post 出幾樣貨品

hkforyou 發表於 2015-6-5 00:28:00

kaizm 發表於 2015-6-4 20:49
另一位商家係指?KFORYOU??

商家? for item sold push ? Ha {:4_101:}

kaizm 發表於 2015-6-5 19:19:12

唔使自己對號入坐啦

hkforyou 發表於 2015-6-5 21:46:12

kaizm 發表於 2015-6-5 19:19
唔使自己對號入坐啦

ha {:4_101:}

Bankcheck 發表於 2015-9-19 20:42:15

The merchants are back!

vincecharus 發表於 2015-9-19 21:57:15

現在甘難賣野,個個台都係甘樣架啦

Long 發表於 2016-10-27 19:28:36

佢已經轉戰dcfever, 一search leica 野每版梗有一兩個acc係佢,由 (01), (02) 到 (1), (2) 已經發展到 07 . 好似仲有幾個其他分號 lol

Long 發表於 2016-10-28 20:09:42

Long 發表於 2016-10-27 19:28
佢已經轉戰dcfever, 一search leica 野每版梗有一兩個acc係佢,由 (01), (02) 到 (1), (2) 已經發展到 07...

變咗係mkkfever lol
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 器材交換區同友台越來越似