lamdog123 發表於 2015-4-2 14:17:37

LARRY SMITH 又有新野 (WEB更新 2/4/2015)

gold 6 point 戒指

2 FACE 鷹頭戒 ( 鷹頭又轉左樣, 應該第4次轉)

鷹頭大羽毛 (唔鍾意風切,呢隻岩哂, 不過睇落鷹頭係第3代果隻)

BELT 扣

新袋

lamdog123 發表於 2015-4-2 14:18:48

yuendenden 發表於 2015-4-2 14:42:08

ls D 金真係貴到癲!

十四毛 發表於 2015-4-2 19:01:29

我感覺佢地開始變,聽講而家入鋪唔俾影相,d金又天價咁貴,隻銀毛手鐲訂價成港紙兩萬幾銀,有點亂開價意味...

IamKelvin 發表於 2015-4-2 19:06:01

一有金就貴到買唔起:L

lamdog123 發表於 2015-4-2 20:40:23

貴有貴玩

平有平玩

共勉之:handshake

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/e15/11055822_439162536249944_1072024105_n.jpg

kaizm 發表於 2015-4-2 20:48:39

我好鐘意入LS買野...但今次呢堆堅普通

十四毛 發表於 2015-4-2 21:28:43

我一直都欣賞佢地自成一格既設計,只希望佢地一直做好落去,唔好忘記支持者一直既支持

Jeansky 發表於 2015-4-2 21:52:32

而家佢D金價真係貴到癲!!!{:4_130:}

yuendenden 發表於 2015-4-2 22:18:23

十四毛 發表於 2015-4-2 19:01
我感覺佢地開始變,聽講而家入鋪唔俾影相,d金又天價咁貴,隻銀毛手鐲訂價成港紙兩萬幾銀,有點亂開價意味. ...

會唔會亂開價嚟接少D單呀?有得ship 全球真係開turbo都起唔切貨!之前訂D普通嘢都等左兩個幾月....

nbghwallace 發表於 2015-4-3 15:45:05

gold 6 point 戒指成個郵票咁:lol
頁: [1]
查看完整版本: LARRY SMITH 又有新野 (WEB更新 2/4/2015)