C9.99 發表於 2015-3-23 22:28:57

今天,我幫襯了50AA^_^

熟悉我的朋友都知道我從來唔用新鏡,我會試但唔會keep,但係呢支由成年前試過幾張後印象深刻,一直忍到現在,見價錢抵玩率之出手。今星期去賞櫻我數碼彩色黑白同菲林都會影,希望有d功課交下。
那邊為紅唔紅圈鬧到頭崩額裂,我用行動金錢投NPC一票,支鏡係同佢入既。

redrede 發表於 2015-3-23 22:47:09

我一直都唔覺得你“擁有”既鏡頭會少過K San,只係貨要放出去先值錢

開心攝影{:4_88:}

kgv 發表於 2015-3-23 23:08:28

redrede 發表於 2015-3-23 22:47
我一直都唔覺得你“擁有”既鏡頭會少過K San,只係貨要放出去先值錢

開心攝影 ...

經佢手 的鏡 多如牛毛
梗系 多過 經我手的 好多好多好多 啦

但 “同一時間” 之内 (at any single moment)... hehehehe, wahawaha, kekekeke ......... {:4_122:}

kaizm 發表於 2015-3-23 23:14:40

Nice!!!!

M3fans 發表於 2015-3-23 23:22:27

looking forward to your sakura pictures!!

kgv 發表於 2015-3-23 23:28:49

50AA 影 sakura .......... 考功夫咯 {:4_115:}

Ah_J 發表於 2015-3-23 23:58:28

if possible take some night sakura shots

C9.99 發表於 2015-3-23 23:59:01

redrede 發表於 2015-3-23 22:47

開心攝影 ...

我d係貨,搵食用,終有日要賣,K San果d係興趣野,閒錢買,不能同日而語啦。

redrede 發表於 2015-3-24 08:03:20

C9.99 發表於 2015-3-23 23:59
我d係貨,搵食用,終有日要賣,K San果d係興趣野,閒錢買,不能同日而語啦。 ...

{:4_111:}我既意思係你ㄧ定好喜歡尼支鏡先至去買,一定有對你黎講有特別之處,由期你玩過99.9%既鏡

edwardyung 發表於 2015-3-24 08:20:14

計我話阿Ming哥造個9字印章,在証和盒處都打個印,將來d人又會去考究下尼個9字的深層意義.....

vincecharus 發表於 2015-3-24 09:12:53

恭喜恭喜!Keep 啦!甘好既鏡

C9.99 發表於 2015-3-24 10:37:37

edwardyung 發表於 2015-3-24 08:20
計我話阿Ming哥造個9字印章,在証和盒處都打個印,將來d人又會去考究下尼個9字的深層意義........
How about this? Hahahhahaha

mexx3 發表於 2015-3-24 12:31:50

期待睇相
頁: [1]
查看完整版本: 今天,我幫襯了50AA^_^