kaizm 發表於 2015-2-7 16:35:51

kaizm 發表於 2015-2-7 16:49:24

後來發現要由側邊條路入去轉左上樓~
一開門~高大威猛既身材一流既高山青龍即刻出現响我面前.....
簡單介紹一輪(ISO 野),高山先生就問我想買咩啦~我去到飾櫃既時候嚇左一跳~然後得啖笑~原來個飾櫃係吉既.....

kaizm 發表於 2015-2-7 16:55:51

正當以為百無既時候....高山先生開聲問我想要咩show張相俾佢望下~因為小弟銀彈有限....所以只係响IG度搵左個骨頭過佢望下~佢二話不說即刻响workshop攞左出來俾我~有現貨唔使等真爽~
另外再買多件tee~

kaizm 發表於 2015-2-7 17:28:31

yuendenden 發表於 2015-2-7 17:57:57

kaizm 發表於 2015-2-7 16:55
正當以為百無既時候....高山先生開聲問我想要咩show張相俾佢望下~因為小弟銀彈有限....所以只係响IG度搵左 ...

件tee一流!

IamKelvin 發表於 2015-2-7 20:59:27

睇到無樓梯上去以為就完左;P;P;P

anyway!ching 朝聖經驗真係令人羡慕:$

kl8723 發表於 2015-2-8 02:05:28

正呀!高山爺爺真係nice到不行!{:4_134:}

kitkit1009 發表於 2015-2-8 23:04:19

爽死......有現貨{:4_91:}

edwinlulu 發表於 2015-2-9 19:49:27

好想去朝聖{:4_91:}

kaizm 發表於 2015-2-17 18:50:50

心動不如行動~~~:lol:lol:lol:lol

十四毛 發表於 2015-2-19 17:59:45

仲有十日到我去拜訪啦!

kaizm 發表於 2015-2-19 18:01:43

祝你成功入手!!!

IamKelvin 發表於 2015-2-19 18:07:34

十四毛 發表於 2015-2-19 17:59
仲有十日到我去拜訪啦!

影多d相黎分享下:lol

kaizm 發表於 2015-2-19 18:34:11

話說件SL TEE我著住去Larry Smith , 個sales哥哥就問我係咪SL既fans , 仲同我講話佢係高山老爺既朋友~~:lol:lol:lol:lol:lol

IamKelvin 發表於 2015-2-21 00:13:46

kaizm 發表於 2015-2-19 18:34
話說件SL TEE我著住去Larry Smith , 個sales哥哥就問我係咪SL既fans , 仲同我講話佢係高山老爺既朋友~~:l ...

個人覺得日本人連行家都好尊重{:4_134:}
頁: [1]
查看完整版本: 拜訪高山青龍(高山隆)