lo88614 發表於 2015-1-18 11:26:15

鷲見分享

發生左代理事件後....不免令大家不多不少可能對鷲見有D負面形象為左支持鷲見 身為潛水員既小弟分享一下自己既鷲見SET 買就買左一段時間啦
等左半年既兩條下金毛仔只黎左一條 所以無加入依SET度
我既鷲見SET選擇左一D鷲見比較有原創性既野 訂制中毛 閃電扣 我覺得小鷹亦有鷲見獨特既風格
聽到有ching表示這里好像玩鷲見比較唔入流
客觀D講 依度好多ching都玩goros(主流) 要一班玩goros既ching黎支持其他牌子(印弟安銀器)
的確係有D難度 所以得到既回應比較少係能夠理解既
小弟都有goros 但亦支持鷲見 希望多D同好能夠在此交流

St_Paul 發表於 2015-1-18 16:31:05

支持, ching

有無上身圖可以睇下?

lo88614 發表於 2015-1-18 18:23:40

上身效果 我人細粒D 細鷹好似襯我多D
我都仲等緊鷲見整我隻大鷹

St_Paul 發表於 2015-1-18 18:40:10

Nice ching, 不過我覺得中間條直毛換條點毛好似會夾d, btw 隻鷹好靚

A.man 發表於 2015-1-18 19:32:03

lo88614 發表於 2015-1-18 18:23
上身效果 我人細粒D 細鷹好似襯我多D
我都仲等緊鷲見整我隻大鷹

師兄~鷲見的大鷹洗唔洗10K?

scw0405 發表於 2015-1-18 19:46:52

A.man 發表於 2015-1-18 19:32
師兄~鷲見的大鷹洗唔洗10K?

大鷹都有好幾種,可要求鷲見加減配置及問價

scw0405 發表於 2015-1-18 19:48:41

Lo兄,金頂TQ下金,好正斗

kindtszkit 發表於 2015-1-18 20:37:08

師兄個閃電扣好靚仔呀!

bbcalvin37 發表於 2015-1-19 00:15:12

我一向唔like佢d中毛,不過呢條好正呀

bbcalvin37 發表於 2015-1-19 00:18:44

師兄,鍊是鷲見嗎?我帶到扣黑晒都冇黑到.......
我都想要大鷹.........

MoreMoreCha 發表於 2015-1-19 00:24:55

Ching心態好好! 貼圖頂一下~

都頂一下鷲見, 我要閃電勾, 佢俾左個鷹勾我.....

lunglung 發表於 2015-1-19 02:13:46

閃電扣幾好睇{:4_133:}

kl8723 發表於 2015-1-19 11:10:52

支持!支持!{:4_134:}
師兄!你用咩方法可以把三條毛分開呀?

hazyben 發表於 2015-1-19 11:24:50

鷲見既鷹夠秀氣{:4_91:}

lo88614 發表於 2015-1-19 12:55:37

hazyben 發表於 2015-1-19 11:24
鷲見既鷹夠秀氣

小弟個人偏愛鷲見小鷹既造型大於鷲見大鷹 訂製時曾經要求鷲見能唔能夠將小鷹既毛紋理刻得同大鷹一樣密 點知被一口拒絕(傷心) 不過始終大鷹係更高層次既追求 所以都訂左一隻:)

jimchan829 發表於 2015-1-21 03:53:21

閃電扣正{:4_134:}

lo88614 發表於 2015-1-21 20:29:45

石仲正:$
頁: [1]
查看完整版本: 鷲見分享